4 infografice despre printare 3D


| Fara Comentarii »

Vouă vă plac infograficele? Nouă ne plac infograficele. Dacă vreți să înțelegeți mai procesul imprimării 3D și domeniile/industriile care beneficiază cel mai bine de avansurile printării 3D, am pregătit pentru voi patru infografice care explică foarte bine multe aspecte multe elemente legate de imprimante 3D și rostul lor pe lumea aceasta. Când zicem că le-am pregătit, vrem să spunem că le-am găsit pe internet. Începem cu analiza printerului 3D.

How 3D printers work

infografic printare 3DPrimul infografic detaliază componentele de bază ale unui printer 3D. Design-ul variază de la un concept/producător la altul, dar vă puteți face ușor o idee despre cum o imprimantă 3D transformă o bucată de filament într-un produs finit. Sunt enumerate și câteva aplicații ale procesului de manufactură aditivă (un alt mod de a spune printare 3D).

 

The basics of printing in 3D

infografic printare 3D

Următorul pe listă detaliază funcționarea capului de printat și oferă și o comparație între câteva modele de printere 3D din game diferite de preț.

 

3D printing is the future of manufacturing

infografic printare 3d

Infograficul acesta privește printarea 3D drept următoarea revoluție industrială și abordează incluziunea printării 3D în industrii existente, subliniază versatilitatea manufacturii aditive precum și efectele pe care le va avea asupra piețelor în care imprimarea 3D este deja utilizată intensiv.

 

3D printing: how long till the Revolution?

infografic printare 3D

Iarăși un infografic detaliat cu multe procente, grafice, istoric, estimări și Jay Leno. Stilul comic nu distrage atenția de la calitatea informațiilor.

Comentarii


Momentan nu exista commentarii publicate pentru acest articol!

Adauga un comentariu