Robot@3DP Status Update July 2021


| Fara Comentarii »

Action no. 2019-1-ES01-KA202-065905 realized in the framework of the Program Erasmus Plus KA202 – Strategic Partnerships for vocational education and training

Proiectul „Noi resurse de formare pentru schimbarea paradigma industrială -ROBOT @ 3DP ”este un proiect condus de AIJU Spania cu scopul de a transfera Industria 4.0 către companii. În acest caz, AIJU participă din mana a doua firme spaniole, BERZOSA INJECTION MOLD, S.L. și TALLERES TIBI, S.L. Din acest motiv, în aprilie anul trecut, în cadrul programului Proiect Erasmus + ROBOT @ 3DP, AIJU a realizat al doilea sesiuni de instruire virtuale axate pe aplicație a Industriei 4.0 în centrele de formare profesională din toată Europa care se aprofundează în design, imprimare 3D și mecatronică (programare Arduino și FPGA). Pe la conferinţă au participat 40 de studenţi şi profesori ai centrelor de formare profesională Don Bosco Errentería (San Sebastián) și centrul de formare profesionist Krsko din Slovenia. În fazele finale ale proiectului, studenții vor putea proiecta și fabrica componentelor electronice prin crearea unor demonstratii unice.
Proiectul ROBOT @ 3DP se actualizează săptămânal conținut dezvoltat pe site-ul său web (https://www.robot3dp.eu/) și în curând va pune la dispoziția utilizatorilor a platformă de formare unde pot nu doar să partajeze, dar și să dobândească cunoștințele abordate în proiect.
Proiectul are o durată de 2 ani, este în prezent la al doilea an, următorii pași se vor concentra pe dezvoltarea demonstratorilor de utilizare a platformei.

Despre acest articol
  • Publicat: 2021-07-22
  • Comentarii: nici un raspuns

Comentarii


Momentan nu exista commentarii publicate pentru acest articol!

Adauga un comentariu