Make Printable: fă-ți propriile modele printabile


| Fara Comentarii »

optimizare în câțiva pași

MX3D, compania iordano-americană specializată pe tehnologii 3D pregătește lansarea Make Printable. După cum sugerează și numele, serviciul online a fost creat pentru a ușura procesul de optimizare a unui model 3D astfel încât să poată fi printat cu ușurință cu aproape orice tehnologie actuală.

Întregul proces se realizează în trei pași: se cere fișierul cu obiectul 3D de printat, tipul de printer folosit, formatul de exportare și gata! Fișierul va fi preluat de o serie de algoritmi complicați care vor modifica modelul pentru a-l pregăti pentru printare.

Make Printable susține că poate etanșeiza orice model și compensează pentru fețe inversate. Este capabil să elimine orice geometrie inutilă sau în exces. În funcție de setările printerului și alegerea materialului, Make Printable va seta automat grosimea ideală a pereților, va goli modelul pe interior pentru a reduce timpul de printare și cantitatea de material folosit și va obține geometrie, texturi și transparențe cu acuratețe mare.

Momentan serviciul este oferit exclusiv în variantă beta pentru care este nevoie de înregistrare. Totuși, dacă totul funcționează pe cât de bine se susține că funcționează, foarte probabil va fi disponibil oricui în scurt timp – fie ca serviciu de sine stătător sau ca o extensie ce poate fi integrată într-un soft existent. Vă puteți înscrie în programul beta și puteți descoperi informații suplimentare pe website-ul MakePrintable.

Sursă și foto: makeprintable.com

Despre acest articol
  • Publicat: 2015-01-14
  • Comentarii: nici un raspuns

Comentarii


Momentan nu exista commentarii publicate pentru acest articol!

Adauga un comentariu