Jucării pentru adulți: cum să te bucuri de ele


| Fara Comentarii »

jucării printate 3d

Era evident că firea inventivă a omului va crea o altă nișă în nișa industriei de printare 3D. Momentan majoritatea jucăriilor erotice sunt făcute din matrițe printate 3d, apoi turnate în silicon alimentar. Dar anul trecut, SexShop3D a început să vândă modele 3D ale unor astfel de jucării pe care clienții le pot printa acasă pe printere 3D de birou.

Pentru mulți e mai puțin jenant să îți produci propriile jucării decât să fii văzut ieșind dintr-un sex shop cu o plasă suspicios de lungă sau să ajungi acasă și să găsești sub preș o cutie pe care scrie „Dildo Town” (am inventat numele… cred). Din nefericire, însă, există speculații legate de pericolul de sănătate pe care le-ar putea prezenta spațiile microscopice din printurile finale – spațiu potrivit pentru apariția bacteriilor.

Thomas Sancelot, fondatorul site-ului SexShop3D, recunoaște că este conștient de riscuri dar explică metoda simplă prin care o astfel de jucărie poate fi făcută complet sigură de folosit. El și compania lui au adresat foarte eficient îngrijorările și au produs un ghid pentru crearea și post-procesarea oricărei „jucării” printate 3D. Răspunsul lor a fost foarte impresionant dar, sincer, mi se pare că îngrijorările au fost poate puțin exagerate. Mai ales că mulți utilizatori ai minunățiilor printate nu au suferit reacții adverse, nici măcar cu utilizare regulată.

Riscul cu siguranță există, dar ca orice obiect pe care ți-l inserezi în corp, o curățire normală este suficientă. Jucăriile pentru adulți cu siguranță nu fac nicio excepție. Dar pentru educarea clienților și reducerea oricăuri risc, SexShop3D a creat un clip semi-SFW, cu un ghid pentru post-procesarea jucăriilor printate 3D:

Sincer, nimic nu pare mai puțin sexy decât utilizarea hârtiei abrazive cu granulație fină pentru a hârșcâi o jucărie erotică și pe urmă șpray-erea ei cu silicon lucios. Pare foarte multă muncă pentru ceva pe care urmează să te așezi. Dar dacă asta trebuie pentru a-ți conferi senzația de siguranță, șmirghiluire plăcută!

Sursă: 3dprintingindustry, foto: sexshop3d

Despre acest articol
  • Publicat: 2015-01-15
  • Comentarii: nici un raspuns

Comentarii


Momentan nu exista commentarii publicate pentru acest articol!

Adauga un comentariu