FAB TECH, Valentines Edition


| Fara Comentarii »

11 zile mai aveți de așteptat până în sâmbăta fatidică în care vă puteți împărtăși timpul cu persoana specială saaaaau să vă plângeți de milă că sunteți singuri, deși sunteți singur și în celelalte zile ale anului. În întâmpinarea acestui eveniment deopotrivă romantic și aspirator de lichidități, vom prezenta câteva idei facilitatoare de creații personale garantate să îndulcească partenerul/partenera.

O caracatiță printează cu ciocolată

Omnomnom. Hans Fouche a creat primul printer 3D cu ciocolată acum 19 ani și noi nu am știut de el decât după CES. Hans, sud-africanul care a printat 3D o mașină de tuns iarba (necomestibilă) a demonstrat că producția în masă a obiectelor printate 3D este foarte posibilă. „Caracatiță” este o metaforă datorată capacității utilajului de a printa 8 obiecte simultan. 8 obiecte ciocolatii, delicioase și cu siguranță nesănătoase. Vrem.

CocoJet

V-ați săturat de ciocolată? Nici noi. 3D Systems, unul din cei mai proeminenți producători de printere 3D din lume a prezentat la CES un printer conceput în colaborare cu Hershey. Conceptul constă în ceva mai mult decât a înlocui un filament de plastic cu unul de ciocolată. În primul rând, nu există filamente de ciocolată; în al doilea rând, temperatura de topire variază foarte mult în funcție de materia primă folosită și este necesar un mod avansat de control al extrudării. Materia primă se întâmplă să fie ciocolată. Mmmm, ciocolată. Albă, neagră, cu lapte – nu credem că am avea răbdare să așteptăm până se termină de printat.

Pancake Bot

Puteți intui din titlu ce poate să facă, dar vom detalia oricum: Miguel Valenzuela s-a jucat cu ideea de a printa 3D cu aluat. Primul prototip nu era decât un ansamblu LEGO foarte complicat. Se pare că ideea a avut suficient de mult succes ca să îl încurajeze pe Miguel să dezvolte încă două prototipuri. Cel din urmă este și cel care urmează să fie pus în vânzare în parteneriat cu Storebound. Nu știm la ce preț se va vinde, dar suntem destul de dezamăgiți că nu vine cu o găleată de aluat în cutie.

Joyfit 3d printed custom bra

Ahem. Poate nu vă dați seama că majoritatea femeilor folosesc sutiene nepotrivite pentru ele. Joyfit speră să atenueze problema oferind o aplicație gândită să producă sutienul perfect pentru fiecare individ(ă). Un selfie panoramic și câteva opțiuni de configurare și aveți modelul ideal de sutien, gata să fie printat 3D.  Ce legătură are cu Sf. Valentin? Dacă luăm unul din produsele de mai sus și le folosim împreună… O idee inedită de cadou, cu siguranță.

Despre acest articol
  • Publicat: 2015-02-03
  • Comentarii: nici un raspuns

Comentarii


Momentan nu exista commentarii publicate pentru acest articol!

Adauga un comentariu