FAB ART V, cu puțini fiori


| Fara Comentarii »

În rubrica săptămânală FAB ART în care vorbim despre faptul că nu postăm rubrica atunci când trebuie, am căutat să vă arătăm câteva opere de artă mai lugubre – prin atmosfera creată sau pur și simplu prin aspectul inedit.

Glitched*

fab art

Într-un cub din sticlă fumurie întunecat, este o dioramă, o recreere în miniatură a unui spațiu. Mașini, o potecă, copaci, tufe, o casă. Scena printată 3D a fost iluminată cu atenție pentru a acapara atenția privitorului. Modelul nu este perfect. Artistul a perturbat scena în mod intenționat și nu imediat evident. Foarte interesant de studiat.

*glitch – perturbare de scurtă durată a unui sistem, de obicei electronic.

Trofee de animale „împletite”

Aproximativ. Animal Lace (Dantelă Animală) este o colecție spectaculoasă printată 3D din poliamidă albă și finisată cu vopsea lucioasă. Operele se fac remarcate în orice punct al zilei, dar noaptea este momentul când ies cu adevărat în evidență. Instalația de lumini din interiorul fiecărui bust umple camera cu jocuri de lumină și umbre complexe. Ambientul rezultant este la fel de impresionant ca prețul de achiziție de 4000 de euro.

 

Tentacula falică

Lăsăm la latitudinea privitorului să hotărască dacă a noastră comparație este binemeritată sau ba. De data aceasta scânteia de geniu a scăpărat în mintea unui inginer olandez pe numele Mark Valentijn. Mark își câștigă pâinea construind și testând circuite electronice. Recent a descoperit imprimantele 3D, și ce s-a gândit? Să facă chestii. Orice alt om probabil că ar fi început cu un cub sau o cană. Dar nu Mark. Folosindu-și talentele inginerești și câteva idei furgăsite pe forumul Hexapod Robot, a proiectat, printat și construit în doar câteva zile chestia asta la care să vă uitați acum:

Minunat. Deși scopul creației pare inspirat dintr-un film hentai, vă asigurăm că tehnologia din spatele tentaculei este foarte bine gândită și executată, și vă încurajăm să citiți mai multe despre ea în linkul acesta.

 

Calul marionetă

E ăăăă… un cal. Cu aripi. Și sâni. Mhm. E de vânzare. Enjoy.

Comentarii


Momentan nu exista commentarii publicate pentru acest articol!

Adauga un comentariu