FAB ART III


| Fara Comentarii »

E luni, e FAB ART, mini editorialul în care vă prezentăm ăl mai faine chestii printate sau printabile 3D pe care le-am găsit pe’nternet. Ediția aceasta nu are o tematică anume, așa că să-i dăm bice:

 

O studentă proiectează 3D și printează fractali în cadrul facultății

Molly Holder, studentă la matematică din Louisville, Kentucky, și-a descoperit pasiunea pentru fractali într-un curs facultativ  – „Haos și Fractali” din cadrul universității. Transformarea modelului bidimensional într-unul printabil 3D a fost făcută cu Matlab și printată pe un Form1+ (avem și noi unul!). Detalii mai multe în linkul din titlu.

 

Eddie face echilibristică și este printat 3D

Nu de rareori observăm cum printarea 3D și robotica se îmbină în idei noi și proiecte interesante. De multe ori creatorii își împart design-urile cu lumea întreagă, astfel încât oricine e dispus să își construiască și își programeze propriul robot o poate face, atâta timp cât dispune și de un printer 3D. De data aceasta Renee, o angajată Teledyne și pasionată de electronică toată viața ei și-a folosit cunoștințele vaste și un printer 3D Solidoodle pentru a-l construi pe Eddie, roboțelul autostabilizant cu cap de webcam și creier pe bază de Linux. E primul ei proiect printat 3D, și nu e rău deloc. Fișierele pentru corpul lui Eddie sunt disponibile pe Thingiverse.

 

Johan Andersson a făcut un joc de șah suprarealist

E greu de pus în cuvinte munca care i-a luat lui Johan ani de zile să o termine, așa că intrați pe Shapeways și pentru a-i putea admira și comanda munca. Fractalicious!

Despre acest articol
  • Publicat: 2015-02-02
  • Comentarii: nici un raspuns

Comentarii


Momentan nu exista commentarii publicate pentru acest articol!

Adauga un comentariu