Cel mai steampunk printer 3D


| Fara Comentarii »

Încă de când K.W. Jeter a născocit termenul de „steampunk” pentru a descrie un subgen de science fiction, literatură și artă care înglobează aspecte revoluția industrială (mașini pe abur) într-un cadru futurist, susținătorii curentului au modificat varii obiecte ordinare moderne în minunății mecanice care ne aduc aminte de vremuri trecute.

John Davis este un ceasornicar profesionist care zice că se ocupă, printre altele, de printare 3D, și care și-a pus inspirația și abilitățile considerabile la bătaie pentru a da naștere acestui proiect: Un Printrbot GO steampunk.

John a povestit despre experiența construirii printerului și despre alte experiențe și proiecte pe website-ul lui ei8htohms. Detalii precum angrenajul extruder-ului printat cu „bronz antic” și un întrerupător-cuțit (cu care se pornește/oprește printerul) întregesc estetica steampunk.

Puteți descărca o parte din elemente de pe Thingiverse; pentru restul printerului fiind nevoie să-l contactați pe Davis deoarece nu plănuiește să le publice.

 

Via 3ders.org

Comentarii


Momentan nu exista commentarii publicate pentru acest articol!

Adauga un comentariu